Verzorging en verpleging 


De thuiszorg van NESA Zorg biedt u een breed aanbod van zorg en ondersteuning bij u thuis. Dit varieert van hulp bij de dagelijkse verzorging en medicijngebruik tot aan wondzorg en specialistische verpleging. Ook voor begeleiding van u of uw mantelzorger bent u bij ons aan het juiste adres.


Persoonlijk en flexibel
Om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen, is het belangrijk een goed beeld te krijgen van uw situatie. Daarom neemt het thuiszorgteam persoonlijk contact met u op. Zij inventariseert uw situatie en kijkt met u welke zorg het beste past bij uw wensen en indicatie.
Op basis hiervan worden afspraken gemaakt wat er moet gebeuren en wanneer. Deze afspraken worden vastgelegd in uw zorgdossier. Een medewerker van ons zorgteam komt dan op de afgesproken (zorg)momenten bij u langs.


Palliatieve zorg

Als u niet meer kunt genezen, komt een ander soort zorg in beeld. Vroeger zeiden dokters tegen ongeneeslijk zieke patiënten: “we kunnen niets meer voor u doen”. Dat zijn verhalen uit de oude doos. 

Wij, NESA Zorg, kunnen juist veel voor u doen! De boodschap dat de ziekte niet meer genezen kan worden, is heel hard. Het is begrijpelijk dat de gedachte aan de dood op dat moment heel dichtbij komt. NESA Zorg bied hulp bij de laatste fase van uw leven. Door de zorg voor uw naasten uit handen te nemen maar zeker ook de zorg voor u zo prettig en levenswaardig mogelijk te maken.