Net Een Stap 

Anders

Wie zijn wij?


Zoals al gezegd is zijn we een jonge organisatie die kwaliteit en aandacht voor de cliënt voorop stelt. Daarbij horen ook 2 bestuurders die hierover de leiding geven. Hieronder worden ze voorgesteld.


Hallo, mijn naam is Sandra Buijserd 

Ik werk sinds mijn 16de al in de zorg. Ik heb de opleiding Verzorgende IG gedaan en sinds kort stresscounselor. Ik werk met veel plezier in de zorg alleen merkte ik dat bij de 'grotere' organisaties het belang van de cliënt steeds meer naar de achtergrond verdween. Vandaar dat ik met Anja NESA Zorg ben opgestart. 

Kwaliteit en aandacht voor de cliënt vind ik de belangrijkste punten binnen de zorg. Daaruit haal je het meeste rendement. 
Mijn naam is Anja Kluijtmans.

Update Jan 2021

Ik ben 56 jaar en woon al mijn hele leven in Gorinchem. Ik ben getrouwd met Arno. Door het ongeluk van mijn man ben ik in de zorg gerold.  

Inmiddels trotse Oma van 2 kleinkinderen en een 3e kleinkind op komst.

Het idee om NESA Zorg op te starten met Sandra is dat ik door mijn man  heb gemerkt dat binnen de zorg de cliënt niet meer centraal staat. 

NESA Zorg bestaat inmiddels ruim 2 jaar en nog steeds is onze passie vooral klantgericht te werken. In alle redelijkheid doen wij net dat stapje meer om ons van andere organisaties te kunnen onderscheiden. Steeds meer mensen weten ons te vinden vooral mond op mond reclame is in ons voordeel. NESA Zorg kan nog groeien maar groot groot worden is niet ons doel, Met vooral dank aan ons hechte team zorgverleners willen we aandacht en tijd hebben voor onze cliënten