Net Een Stap 

Anders

Wie zijn wij?


Zoals al gezegd is zijn we een jonge organisatie die kwaliteit en aandacht voor de cliënt voorop stelt. Daarbij horen ook 2 bestuurders die hierover de leiding geven. Hieronder worden ze voorgesteld.


Wendy Kluijtmans Directie 01-12-2021

Ik woon samen met mijn partner, 2 kinderen en onze mini
dierentuin (2 honden en een poes).
Ik werk al vanaf mijn zestiende en heb altijd 
me handen uit de mouwen gestoken [ nu nog ]
Ik ben altijd loyaal geweest naar mijn collega’s en
leidinggevenden, ik heb dan ook 20 jaar in een supermarkt
gewerkt, en 8 jaar in een bakkerij.
Ook al heb ik dit altijd met plezier gedaan, bleef er altijd
op de achtergrond spelen dat ik niet op mijn plek was, dat
ik geen geboren verkoopster was.
Vroeger als kind zei ik altijd: “ik wil iets met dieren of
ouderen gaan doen later”. Dus ergens zat het zorgen
voor…er al in, maar weer de studieboeken induiken en de
zekerheid van de baan die ik had, hield me onbewust toch
een beetje tegen. Totdat mijn vader in het ziekenhuis terecht kwam, en daarna ook een tijdlang afhankelijk was van de thuiszorg (gelukkig gaat alles weer goed met hem).Dit was wel het moment dat ik zag en dacht, wat een mooi en dankbaar werk is dit eigenlijk. Toen ik hierover een gesprek had met een familielid, is het balletje eigenlijk gaan rollen en ging het heel snel allemaal. Nu bijna drie jaar later ben ik in het bezit van mijn diploma verzorgende IG, en werk ik al 3 jaar in de thuiszorg als zzp-er. De eerste keer dat ik een avondje mee ging draaien bij een cliënt, voelde als thuiskomen. Dit ben ik, dit hoort bij mij, en ik vind het zo ontzettend dankbaar werk en hoop dit nog jaren te mogen blijven doen.


Anja Kluijtmans directie 2018

Update Juli 2021

Ik ben 56 jaar en woon al mijn hele leven in Gorinchem. Ik ben getrouwd met Arno. Door het ongeluk van mijn man ben ik in de zorg gerold.  

Inmiddels trotse Oma van 3 kleinkinderen.

Het idee om NESA Zorg op te starten met Sandra is dat ik door mijn man  heb gemerkt dat binnen de zorg de cliënt niet meer centraal staat. 

NESA Zorg bestaat inmiddels 3 jaar en nog steeds is onze passie vooral klantgericht te werken. In alle redelijkheid doen wij net dat stapje meer om ons van andere organisaties te kunnen onderscheiden. Steeds meer mensen weten ons te vinden vooral mond op mond reclame is in ons voordeel. NESA Zorg kan nog groeien maar groot groot worden is niet ons doel, Met vooral dank aan ons hechte team zorgverleners willen we aandacht en tijd hebben voor onze cliënten 


Sandra Buijserd Vertrouwenspersoon Ik werk sinds mijn 16de in de zorg. Ik ben een gediplomeerd  Verzorgende IG , inmiddels ook in bezit van het diploma Stress Burn-out counselor. 

Kwaliteit en aandacht voor de cliënt en zorgverlener vind ik  belangrijke punten binnen de zorg. Daaruit haal je het meeste rendement. Renske Gorter sinds April 2019


In opleiding bij NESA Zorg als Helpende begonnen. Inmiddels geslaagd voor mijn Diploma.


Kaylee van der Sloot sinds Okt 2021                


Mijn naam is Kaylee van der Sloot en ik ben 29 jaar. Vanaf mijn 16e heb ik verschillende banen gehad en diverse opleidingen gedaan. Zo heb ik in de horeca gewerkt, productiewerk gedaan en in allerlei winkels gestaan. Het werk vond ik altijd leuk maar ik miste iets, tot ik een poosje terug bij NESA Zorg terecht kwam. Daar ga ik nu ook de opleiding Helpende + starten 
Het helpen en zorgen voor anderen heeft altijd in mijn bloed gezeten en nu ga ik de stap nemen om de zorg in te gaan.