NESA Zorg wilt de zorg betaalbaar houden

NESA Zorg is een On-gecontracteerdezorgaanbieder van uw zorgverzekeraar. Dit heeft geen invloed op de kundigheid van onze zorgverleners. Onze zorgverleners hebben de juiste diploma'sof zijn in opleiding bij NESA Zorg.[ NESA Zorg is een erkend leerbedrijf ]


De reden dat NESA Zorg geen contract heeft met uw zorgverzekeraaris een bewuste keuze van NESA Zorg, onder de streep zijn de facturen van een Ongecontracteerde zorgaanbieder lager dan bij een gecontracteerdezorgaanbieder voor uw zorgverzekeraar.


Een gecontracteerde zorgaanbieder declareert rechtstreeks met uw zorgverzekering, NESA Zorgzal omdat wij geen contract hebben met uw zorgverzekering aan u declareren waarna u de declaratie indient bij uw zorgverzekering. Pas als uw zorgverzekering de declaratie op uw rekeningnummer heeft overgemaakt vragen wij u dit bedrag aan NESA Zorg over te maken.


Informeer bij uw zorgverzekering naar de voorwaarden van Ongecontracteerde zorg, afhankelijk van uw pakket wordt er tot 100% vergoed door uw zorgverzekering.


Heeft u een restitutiepolis dan wordt er altijd 100% vergoed vanuit uw zorgverzekering, indien u als voorbeeld 75% vergoed kan krijgen bij uw zorgverzekeraar dan zal NESA Zorg u de overige 25% kwijtschelden. Deze beslissing heeft NESA Zorg genomen omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op wijkverpleging. Op het moment zitten veel gecontracteerde zorgaanbieders met een patiëntenstop. Zorgverzekeraars benaderen nu ook steeds vaker Ongecontracteerde zorgaanbieders om hun cliëntentegemoet te komen in een zorgvraag.


Heeft u recht op wijkverpleging en heeft u te maken met een patiëntenstop? Informeer bij u zorgverzekeraar naar een zorgaanbieder zonder contract.


Stel hier uw vraag

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden

:
unsplash