Wie zijn wij?


Zoals al gezegd is zijn we een jonge organisatie die kwaliteit en aandacht voor de cliënt voorop stelt. Daarbij horen ook 2 bestuurders die hierover de leiding geven. Hieronder worden ze voorgesteld.


Wendy Kluijtmans Directie 01-12-2021

Ik woon samen met mijn partner, 2 kinderen en onze mini dierentuin (2 honden en een poes).
Ik werk al vanaf mijn zestiende en heb altijd 
me handen uit de mouwen gestoken [ nu nog ]
Ik ben altijd loyaal geweest naar mijn collega’s en
leidinggevenden, ik heb dan ook 20 jaar in een supermarkt gewerkt, en 8 jaar in een bakkerij.
Ook al heb ik dit altijd met plezier gedaan, bleef er altijd op de achtergrond spelen dat ik niet op mijn plek was, dat ik geen geboren verkoopster was.
Vroeger als kind zei ik altijd: “ik wil iets met dieren of
ouderen gaan doen later”. Dus ergens zat het zorgen
voor…er al in, maar weer de studieboeken induiken en de zekerheid van de baan die ik had, hield me onbewust toch een beetje tegen.

Totdat mijn vader in het ziekenhuisterecht kwam, en daarna ook een tijdlang afhankelijk wasvan de thuiszorg (gelukkig gaat alles weer goed met hem).Dit was wel het moment dat ik zag en dacht, wat een mooien dankbaar werk is dit eigenlijk. Toen ik hierover eengesprek had met een familielid, is het balletje eigenlijkgaan rollen en ging het heel snel allemaal. Nu bijna driejaar later ben ik in het bezit van mijn diplomaverzorgende IG, en werk ik al 3 jaar in de thuiszorg alszzp-er. De eerste keer dat ik een avondje mee gingdraaien bij een cliënt, voelde als thuiskomen. Dit ben ik,dit hoort bij mij, en ik vind het zo ontzettend dankbaarwerk en hoop dit nog jaren te mogen blijven doen.


Anja Kluijtmans directie 2018

Update Juli 2021

Ik ben 56 jaar en woon al mijn hele leven in Gorinchem. Ik ben getrouwd met Arno. Door het ongeluk van mijn man ben ik in de zorg gerold.

Inmiddels trotse Oma van 3 kleinkinderen.

Het idee om NESA Zorg op te starten met Sandra is dat ik door mijn man heb gemerkt dat binnen de zorg de cliënt niet meer centraal staat.

NESA Zorg bestaat inmiddels 3 jaar en nog steeds is onze passie vooral klantgericht te werken. 

NESA Zorg kan nog groeien maar groot groot worden is niet ons doel, Met vooral dank aan ons hechte team zorgverleners willen wij aandacht en tijd hebben voor onze cliënten


Sandra Buijserd Vertrouwenspersoon

Ik werk sinds mijn 16de in de zorg. Ik ben eengediplomeerdVerzorgende IG , inmiddels ook in bezit van het diplomaStress Burn-out counselor.

Kwaliteit en aandacht voor de cliënt en zorgverlener vind ik belangrijke punten binnen de zorg. Daaruit haal je het meeste rendement.

Renske Gorter sinds April 2019

In opleiding bij NESA Zorg als Helpende begonnen. Inmiddels geslaagd voor mijn Diploma.

Kaylee van der Sloot sinds Okt 2021

Mijn naam is Kaylee van der Sloot en ik ben 29 jaar. Vanaf mijn 16e heb ik verschillende banen gehad en diverse opleidingen gedaan. Zo heb ik in de horeca gewerkt, productiewerk gedaan en in allerlei winkels gestaan. Het werk vond ik altijd leuk maar ik miste iets, tot ik een poosje terug bij NESA Zorg terecht kwam. Daar ga ik nu ook de opleiding Helpende + starten
Het helpen en zorgen voor anderen heeft altijd in mijn bloed gezeten en nu ga ik de stap nemen om de zorg in te gaan.

Stel hier uw vraag

 
 
 
 
 
 

* verplichte velden